OLGA ÁLVAREZ

Intèrpret des del 2002 amb les companyies Búbulus de Carles Salas, Artur Villalba, Las Malqueridas de Lipi Hernàndez, Didi Dorvillier, Magda Polo i actualment amb la companyia de Sebastián García Ferro amb coproducció del Mercat de les Flors, Sismògraf, i el Festival Grec 2016.

Directora i coreògrafa de la Companyia La Taimada. des de 2004. Obté una beca de creació (Kametta), amb coproducció (Teatre Cal Bolet) per Silenci. Subvenció per a Creadors en Residència (EDAC) amb Estimada Ventafocs; i una Beca (CoNCA) per (M)Alícia. Ha realitzat Residències a l’Estruch i La Caldera amb (M)Alícia a través d’una Pasantía (Las Malqueridas, Creacions al Límit), una Residència (Centre Cívic La Barceloneta) per Postmalícia.

Seleccionada per la FID a l’IPAM dins el Festival Grec 2013 amb Crash, i també va ser seleccionada pel “Que dansi Qui vulguis” per obrir la temporada 2013-14 del Mercat de les Flors de Barcelona. El 2014 obté una Residència a la Companyia Nacional de Dansa (CND). El 2015 realitza una residència a DANTZAGUNEA (programa SORTUTAKOAK 7)

El 2015 la codirigeix amb Jordi Cabestany replantejant la línea estètica i el treball del moviment, amb peces de nova factura com El Vuité Dia. Residència a CND, La Caldera, Dantzagunea, l’Estruch, Nunart. Estrenat a l’Antic Teatre dins la seccció Nous Llenguatges del Cos.

Ha col.laborat amb Giovanni Scarcella (intèrpret de la Cia. Wim Vandekeybus), i fent la direcció de Múltiples, un Site Specífic amb la Cia. Impás (estrena per Temporada Alta 2016).

Coreógrafa escollida amb Lo.Li.Ta per al Balla’m un Llibre 2017 (projecte de l’Apdc, amb la col.laboració del Servei de Biblioteques Públiques Municipals de Catalunya, ICEC, i del Dept. de Cultura de la Generalitat de Catalunya)

JORDI CABESTANY

Amb postgrau en Fotografia cinematogràfica ESCAC, postgrau videodigital UPF i llicenciat en Belles Arts per la UB. És operador, creador, artista plàstic i visual. Actualment és fundador i realitzador de la Productora Audiovisual Centset.

La Taimada:
2017 “Lo.Li.Ta”
2017 “El Octavo Día” Estrena a l’Antic Teatre.
2016 “Múltiples” Ajudant de direcció, Cia. Impas. Estrenado en Temporada Alta.
2016 “El Octavo Día” Pre-Estrena a l’Antic Teatre.

Exposicions de Videoart:
2017 “Wings” exposició col·lectiva “Biennal d’Arts Plàstiques i Visuals” Sala Portal del Pardo, el Vendrell.
2016 “Travel In” exposició col·lectiva “Olor de vinya” Can Manyé Centre d’Art, Alella.
2015 “Lumenatur” Video instal·lació a la capella de Sant Joan, Vilafranca del Penedès.
2014-2013 “Travel In” a la Galeria Palma Dotze i Vinseum, Vilafranca del Penedès.

Galeries o certàmens on s’ha projectat la sèrie Re Video Danses:
RE VIDEO DANCE (RE LE BAIN.01 // RE LE BAIN.02 // RE LOTUS // RE UNEVEN // RE NOTHING) Contemporary Art Ruhr. Essen, Alemanya. Església de Sant Michael. Brüsseler Platz. Colònia, Alemanya. Heinrich Heine Universitat Düsseldorf, Alemanya. Ibero-Club. Bonn, Alemanya. Instituto Cervantes. Berlín, Alemanya. Institut Cervantes. Hamburg, Alemanya. Galeria 100 KUBIK, Colònia, Alemanya. Athens Video Dance Project. Atenes, Grècia. OFF LOOP. Barcelona. CapturaDanza. Madrid. Dança em Foco, Rio de Janeiro, Brasil. Festival FEMELEK, Barcelona. IL Coreografo Elettronico, Nàpols, Itàlia. Festival FRAME Research, Lisboa, Portugal. Festival Video- DanzaBA, Buenos Aires, Argentina. Territori Contemporani. Manresa, Barcelona. Festival ALT, Vigo, Galicia. Festival MÍVI- CO, Vigo, Galicia. Festival BAUMANN, Terrassa, Barcelona. ARTIUM, Pantalla Oberta VideoDansa, Vitòria. Festival LEKUZ LEKU, Bilbao.